EM's Fönsterputs & Hemstäd

Rena fönster och ett rent hem till rätt pris

Hemstäd

Vi erbjuder hemstädning i Växjö och Tranås med omnejd. Med god kundkontakt och miljömedvetna val gör vi vardagen ljusare och livet enklare. Att njuta extra mycket av sitt hem är inte en dröm, det är vårt jobb och din verklighet!


Från 240:-* per timme erbjuder vi hemstädning. Då kommer vi minst 2 gånger per månad och ser till att du har ett rent hem att komma hem till.


Det bästa sättet att få ett korrekt pris är att vi kommer till dig och ger en kostnadsfri offert. Här kan du annars få ett prisförslag genom att skriva hur stor yta du önskar få städat. Skriv gärna så mycket detaljer som möjligt. Vi hör av oss inom 24 timmar.


Vi kommer gärna och gör en provstädning först så ni får en bild av hur det går till och vilket resultat ni kan förvänta er framöver.


När ni tecknar ett avtal med oss för hemstäd får ni också förmånligare pris på fönsterputsning. Tänk på att läsa våra villkor här.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktat oss. Vi hör av oss till dig inom 24 timmar.

Kontakt information

EM's Fönsterputs & Hemstäd

Telefon: 076-779 17 17

E-post: [email protected]

Öppettider

Mån-fre: 07:00-17:00

Lör: stängt

Sön: stängt


Adress

Färsnäs Västregård 3

342 52 Vislanda

Via länkarna här kan du se priser och vad som ingår i vårt utbud av städningar.

- Flyttstädning (ger rätt till RUT-avdrag)

- Visningsstädning (ger rätt till RUT-avdrag)

- Grovstädning (ger rätt till RUT-avdrag)

- Villkor